Естетика

Дълбока осцилация (естетика)

Дълбоката осцилация(ДО) е нова антиейджинг процедура, която чрез дълбока вибрация прониква дълбоко в тъканите, действа внимателно и ефективно върху всички нейни компоненти(клетки и извънклетъчен матрикс). Това прави терапията уникален неинвазивен, атравматичен и високоефективен метод за лечение на естетични проблеми.

ДО  тренира лицевите мускули и ги поддържа тонизирани. Чрез стимулация на клетките,произвеждащи колаген и фибриноген кожата се подмладява и освежава. Противооточното и антифиброзното действие на процедурата правят лицето гладко и без бръчки.

ЦЕЛУЛИТ

Със своите противооточни,лимфодренажни,антифиброзни и детоксикираши свойства терапията въздейства на всички нива върху патологичните механизми  на целулита. Тя подобрява микроциркулацията, намалява отока и лимфостазата,подтиска възпалението, намалява срастванията и инхибира чувствителността към естрогенните хормони. Това осигурява ефективно лечение на целулита. Обиколката на бедрата и ханша  намалява,портокаловата фиброза се разсейва, а кожата става по-гладка и еластична.

ДО спомага за перфектното заздравяване на рани след пластична хирургия,лазерен пилинг и др.