Телемедицина

Имате проблеми със ставите? Страдате от болка в гръбнака или различни автоимунни заболявания – артрит, лупус, васкулит?

Онлайн Консултация – Телемедицина

Използването на телекомуникационни технологии за осигуряване на грижи от разстояние. Тя разширява достъпа, подобрява диагностицирането, лечението и контролирането на болестите. Спестяването на време и пари са едни от основните предимства. Интерпретация на данни, разчитане на образна диагностика, диагностициране, изграждане на индивидуален план и квалифицирано мнение само на един “клик” разстояние.

В ерата на COVID-19 онлайн консултацията е по-необходима от всякога!

Д-р Ангелов може да ви помогне с:

  • експертна оценка на дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, ревматоиден артрит, псориатичен артрит, спондилоартрит, анкилозиращ спондилит (болест на Бехтерев), подагра, тендинит, тендиноза, спондилоза, хронична болка, остеоартроза (гонартроза, коксартроза, спондилоза), системен лупус еритематозус, васкулити, остеопороза;
  • разчитане на лабораторни резултати и мускулно-скелетна образна диагностика;
  • изграждане на индивидуален рехабилитационен план, който може да се извършва в удобството на дома Ви;
  • компетентни съвети по здравни въпроси в сферата на Физиотерапия, Рехабилитация и Ревматология;

Д-р Александър Ангелов  е завършил Медицински Университет – София и в момента специализира ревматология в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ – София. Също така е докторант с дисертация на тема: “Как възпалителните процеси въздействат на сърдечно-съдовата система“. Сертифициран е от Европейската лига срещу ревматизма (EULAR) за образно-диагностични методики като мускулно-скелетна ехография, компютърна и магнитно-резонансна томография. Има клинични и научни стажове в университетски болници в Прага и Краков. Както и множество участия в национални конгреси и семинари по специалността. Притежава дългогодишен опит с физиотерапия и рехабилитация на опорно-двигателния апарат, като е част от екипа на физиотерапевтичен център “Вита” – Бургас.  Има задълбочен интерес към науката и образованието. Има международни публикации в сферата на Ревматологията, COVID-19 и Анатомия. Рецензент е към едно от най-престижните научни списания Rheumatology International.

За Ваше удобство е възможна онлайн консултация чрез няколко платформи:

Healee MD

Може да се свържете с д-р Ангелов чрез приложението Healee. Тук www.healee.com/bg/031967 е обяснено подробно как да го направите.

Healthyco

Може да направите консултация с д-р Ангелов в платформата healthyco на този линк https://drhealthyco.com/physicians/2920

Rod.Run

Може да направите консултация с д-р Ангелов в платформата rod.run на този линк: https://rod.run/#88
или изпозвайки QR code: